Scaloppine De Pui Din Sud-Vest
Scaloppine de pui de Sud-Vest este un fără lactate felul principal. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 242 calorii, 31g de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, suc de lămâie, făină de aur și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Scaloppine De Pui Din Sud-Vest, Scaloppine De Pui, și Scaloppine De Pui.
Instrucțiuni
Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați pieptul de pui pe jumătate cu partea netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la aproximativ 1/4 inch grosime. Repetați cu puiul rămas.
Tăiați puiul în bucăți mai mici, dacă doriți.
În vasul superficial, amestecați făina, chimenul și sarea. Înveliți puiul cu amestec de făină. Rezervați 1 linguriță amestec de făină.
În tigaia antiaderentă de 12 inci, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 3 pana la 5 minute pe fiecare parte sau pana se rumenesc si nu mai roz in centru.
Scoateți puiul din tigaie; acoperiți pentru a se încălzi.
În castron mic, se amestecă rezervat 1 linguriță amestec de făină în bulion. Amestecați treptat amestecul de bulion și sosul de ardei roșu în tigaie.
Se încălzește până la fierbere; se amestecă sucul de lămâie și cilantro.