Scaloppine de pui cu salată de ierburi de primăvară
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Scaloppine de pui cu salată de plante de primăvară. Pentru $3.14 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 418 calorii. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână oțet de șampanie, frunze de spanac, Nasturel și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de șampanie, puteți urma acest fel principal cu Sampanie Jello Parfaits-Scăzut De Calorii ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Scaloppine de vițel cu Coulis de mazăre de primăvară și sparanghel, Scaloppine de pui cu mazăre de zahăr, sparanghel și salată de lămâie, și Rulouri Crocante De Primăvară Cu Salată De Ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru a pregăti puiul, așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic rezistentă; bateți fiecare bucată la o grosime de 1/2 inch folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Combinați puiul și Zara într-o pungă mare de plastic cu fermoar; sigiliu. Marinati in frigider timp de 2 ore, de cotitură sac ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Bătut
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi Ziploc
3
Scoateți puiul din pungă; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marinada
Pui întreg
4
Se usucă puiul cu prosoape de hârtie; se presară cu 1/2 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
5
Combinați făina, tarhonul și 1/2 linguriță de piper negru într-un castron puțin adânc. Dragă pui în amestec de făină; scuturați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Tarhon
Pui întreg
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Adăugați pui; gatiti 3 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
8
Pentru a pregăti salata, puneți haricots verts într-o cratiță mare de apă clocotită; gatiti 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Scurgeți și plonjați haricots verts în apă cu gheață; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Apă
10
Așezați haricots verts, spanac, rucola, năsturel, pătrunjel și arpagic într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots Verts
Nasturel
Rucola
Pătrunjel
Spanac
Arpagic
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Combinați șalotele, sucul, uleiul, oțetul, muștarul, 1/4 linguriță sare și 1/8 linguriță piper într-un castron mic, amestecând cu un bici. Lingură 3 linguri amestec de șalotă peste amestec de spanac; aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Eșalotă
Muștar
Spanac
Oțet
Piper
Suc
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Așezați 2 căni de amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu 1 jumătate de piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
13
Stropiți puiul uniform cu amestecul de șalotă rămas.