Scaloppine de porc cu sos de prune-Port
Scaloppine de porc cu sos de prune-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,89 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 249 calorii, 27G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați unt, prune cu piele purpurie, usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Budincă de orez cu Port și sos de prune uscate, Filet De Porc Cu Sos De Port De Smochine, și Carne de porc cu vin de Port și sos de stafide.
Instrucțiuni
Clătiți prunele, tăiați în jumătate și groapă.
Tăiați aproximativ 1 cană felii subțiri, acoperiți și puneți deoparte până la 6 ore.
Tăiați fructele rămase în bucăți și aruncați-le într-un blender sau robot de bucătărie; se învârte până se curăță.
Într - o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare, fierbeți prune pure, șobolani, usturoi, zahăr, oțet, port și bulion, amestecând des până se reduce la 1 1/2 căni, aproximativ 10 minute.
Se toarnă într-un castron; acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei până la 6 ore. Clătiți și uscați tigaia.
Între timp, clătiți carnea de porc, uscați-o și tăiați bobul în felii groase de 3/4 inci. Câteva felii la un moment dat, așezați carnea între foi de folie de plastic și, cu un ciocan plat, lăsați ferm, dar ușor, până la o grosime uniformă de 1/4 inch.
Rotiți carnea în folie de plastic, puneți-o într-o pungă de plastic, sigilați și răciți până la 6 ore.
În tigaie la foc mare, combinați 1 lingură de ulei și untul. Când untul este sfârâit, curățați folia de plastic din carne și umpleți tigaia cu 1 strat de carne de porc. Pe măsură ce bucățile se micșorează, adăugați mai multă carne. Gătiti, transformându-vă în maro pe fiecare parte, până când nu mai este roz în centru (tăiat la test), aproximativ 5 minute pe lot.
Adăugați mai mult ulei după cum este necesar. Pe măsură ce scaloppine este gătit, transferați-l într-un platou și păstrați-l cald într-un cuptor 200.
Se toarnă sosul de prune în tigaie și se amestecă la foc mare până la fierbere; se toarnă într-un castron mic.
Garnisiți scaloppine cu felii de prune rezervate. Sos de prune peste porții; adăugați sare și piper după gust.