Scallops Diver la grătar pe rozmarin
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 135 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, crenguțe de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scallops Diver ars cu slănină și mustar de cereale integrale, Scoici Maine Diver cu dovlecei de nucă, Prosciutto și vapori de coajă portocalie, și Scoici De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați scoicile și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 30 de minute.
Alegeți frunzele de pe 6 inci dintr-un capăt al fiecărei crenguțe de rozmarin, lăsând celălalt capăt intact. Înmuiați crenguțele de rozmarin în apă într-un vas superficial 20 de minute.
Așezați 2 frigarui de rozmarin unul lângă altul, lăsând un spațiu mic între ele. Filetați 3 scoici pe partea goală a frigăruilor de rozmarin. Repetați cu rozmarinul și scoicile rămase. Grătiți la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Serviți pe un pat de orez basmati cu felii de lămâie, dacă doriți.
Notă: pentru aromă de fum, tăiați felii de prosciutto pe jumătate pe lungime și înfășurați 1 bucată în jurul fiecărei scoici înainte de a frigărui.
Notă de vin: "Soave Classico De Masi ($
din Italia ar face bine aici. Rozmarinul evidențiază notele florale din vin, în timp ce (dacă se folosește variația rețetei prosciutto) sarea prosciutto și aromele ușoare de gamey sunt înmuiate. Adesea servit cu fructe de mare, Soave nu este arogant, ci prietenos cu mâncarea."- Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, restaurant Citrine, Los Angeles, CA.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.