Scallops Diver la grătar pe rozmarin

Scallops Diver la grătar pe rozmarin
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană are 135 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați orez basmati, crenguțe de rozmarin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scallops Diver ars cu slănină și mustar de cereale integrale, Scoici Maine Diver cu dovlecei de nucă, Prosciutto și vapori de coajă portocalie, și Scoici De Rozmarin La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați scoicile și următoarele 4 ingrediente într-un castron mediu; acoperiți și răciți 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Alegeți frunzele de pe 6 inci dintr-un capăt al fiecărei crenguțe de rozmarin, lăsând celălalt capăt intact. Înmuiați crenguțele de rozmarin în apă într-un vas superficial 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
ApăApă
3
Așezați 2 frigarui de rozmarin unul lângă altul, lăsând un spațiu mic între ele. Filetați 3 scoici pe partea goală a frigăruilor de rozmarin. Repetați cu rozmarinul și scoicile rămase. Grătiți la foc mediu-mare 2 până la 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
4
Serviți pe un pat de orez basmati cu felii de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati
LămâieLămâie
5
Notă: pentru aromă de fum, tăiați felii de prosciutto pe jumătate pe lungime și înfășurați 1 bucată în jurul fiecărei scoici înainte de a frigărui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
FolieFolie
6
Notă de vin: "Soave Classico De Masi ($
Ingrediente de care veți avea nevoie
SoaveSoave
VinVin
7
din Italia ar face bine aici. Rozmarinul evidențiază notele florale din vin, în timp ce (dacă se folosește variația rețetei prosciutto) sarea prosciutto și aromele ușoare de gamey sunt înmuiate. Adesea servit cu fructe de mare, Soave nu este arogant, ci prietenos cu mâncarea."- Franklin Ferguson, director de vinuri și manager de bar, restaurant Citrine, Los Angeles, CA.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
RozmarinRozmarin
Fructe De MareFructe De Mare
SoaveSoave
VinVin
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista