Scallops cu varză și capere
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 295 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici De Dafin Cu Capere, Scoici cu capere și roșii, și Scoici cu lămâie și capere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Presărați zahărul și gătiți până devine auriu.
Adăugați varza și 1/2 linguriță de sare, acoperiți și gătiți până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați bulionul și continuați să gătiți, acoperite, până când sunt crocante, încă 15 minute. Preîncălziți broilerul la înălțime.
Transferați varza într-o farfurie. Ștergeți tigaia, apoi adăugați restul de 6 linguri de unt și topiți la foc mediu.
Ungeți scoicile cu o parte din unt și condimentați cu sare și piper; aranjați într-un singur strat peste varză în vasul cu caserole și fierbeți până la ferm, 5 până la 7 minute.
Între timp, continuați să gătiți untul la foc mic, învârtind tigaia ocazional, până când este prăjită și parfumată, 5 minute.
Adăugați caperele, stafidele și oțetul (aveți grijă - untul se poate spuma și balona); rotiți tigaia până când stafidele sunt pline. Condimentează cu sare și piper.
Împărțiți scoicile și varza între farfurii.
Adăugați pătrunjelul în sos și lingurați peste scoici.
Fotografie de Antonis Achilleos