Scallops cu varză și capere

Scallops cu varză și capere
Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 295 calorii, 3G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați stafide aurii, oțet de cidru, zahăr brun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 42 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici De Dafin Cu Capere, Scoici cu capere și roșii, și Scoici cu lămâie și capere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Presărați zahărul și gătiți până devine auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3
Adăugați varza și 1/2 linguriță de sare, acoperiți și gătiți până se ofilesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
4
Adăugați bulionul și continuați să gătiți, acoperite, până când sunt crocante, încă 15 minute. Preîncălziți broilerul la înălțime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
5
Transferați varza într-o farfurie. Ștergeți tigaia, apoi adăugați restul de 6 linguri de unt și topiți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Ungeți scoicile cu o parte din unt și condimentați cu sare și piper; aranjați într-un singur strat peste varză în vasul cu caserole și fierbeți până la ferm, 5 până la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
7
Între timp, continuați să gătiți untul la foc mic, învârtind tigaia ocazional, până când este prăjită și parfumată, 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați caperele, stafidele și oțetul (aveți grijă - untul se poate spuma și balona); rotiți tigaia până când stafidele sunt pline. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Împărțiți scoicile și varza între farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
10
Adăugați pătrunjelul în sos și lingurați peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
11
Fotografie de Antonis Achilleos

Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir

Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru scoici. Chardonnay și chenin blanc sunt meciuri excelente pentru scoici la grătar sau arse. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte cărnuri vindecate, încercați un pinot Noir ușor răcit. Santan Ema Reserve Chardonnay cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva este un vin strălucitor de culoare galben auriu care provine din Valea Leyda. Apare un buchet de fructe tropicale coapte, cum ar fi bananele și fructele pasiunii, împreună cu atingeri de miere și vanilie. În gură, este un vin de echilibru bun și aciditate plăcută.Ideal pentru a merge cu pește gras și sosuri, fructe de mare și crab la grătar. De asemenea, ideal pentru carne albă și brânzeturi mature.
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista