Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați scallopini de pui. Această rețetă face 4 porții cu 272 calorii, 38g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.97 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână piper, unt, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Scallopini De Pui, Scallopini De Pui, și Scallopini De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tenderizer De Carne
știft De Rulare
2
Ungeți puiul cu suc și presărați sare și piper. Pui de dragare în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pesmet
Pui întreg
Suc
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați puiul în tigaie; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați bulion și vin în tigaie și gătiți 30 de secunde, amestecând constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Scoateți din căldură. Se amestecă caperele și untul.