Scallop Piccata cu spanac saut

Scallop Piccata cu spanac saut
O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, vermut, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Scallop Piccata, Scallop Piccatan pe păr de înger, și Flounder Piccata cu spanac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
2
Presărați sare și piper proaspăt măcinat peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SareSare
3
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați usturoiul tocat în tigaie; gatiti 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați vermut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 2 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VermutVermut
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați pătrunjel, suc proaspăt de lămâie, unt și capere, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
CapereCapere
11
Se toarnă sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați spanac; saut 30 de secunde sau până când spanacul aproape se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
14
Stropiți sosul peste scoici; se servește cu spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
SpanacSpanac
SosSos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista