Scallop Piccata cu spanac saut
O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, vermut, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Scallop Piccata, Scallop Piccatan pe păr de înger, și Flounder Piccata cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Presărați sare și piper proaspăt măcinat peste scoici.
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați usturoiul tocat în tigaie; gatiti 10 secunde.
Adăugați vermut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 2 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Adăugați pătrunjel, suc proaspăt de lămâie, unt și capere, amestecând până se topește untul.
Se toarnă sosul într-un castron.
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați spanac; saut 30 de secunde sau până când spanacul aproape se ofilește.
Stropiți sosul peste scoici; se servește cu spanac.
Vin recomandat: Chardonnay, Chenin Blanc, Pinot Noir
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
![De la A La Z Chardonnay]()
De la A La Z Chardonnay
Chardonnay 2010 de la A la Z se deschide cu arome de flori albe, mandarină, tei, gutui, piatră umedă și minerale care se dezvoltă în continuare în nucșoară, miere, măr verde cu note de ghimbir. Un atac încărcat cu minerale este luminos, îmbucurător și intens. Palatul Mijlociu nuanțat continuă cu arome care oglindesc și amplifică aromele. Finisajul este lung, curat, crocant și suculent, cu arome de caprifoi, citrice și piatră umedă. Acest vin exemplifică clasicul Oregon steely Chardonnay. 2010 a fost o epocă excepțională pentru vinurile albe din Oregon și acest vin sofisticat condus de terroir nu face excepție; luminos, acidulat și intens pe care îl va livra în următorii 5 ani.