O porție conține 139 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă $2.22 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, vermut, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Scallop Piccata, Scallop Piccatan pe păr de înger, și Flounder Piccata cu spanac pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Uscați scoicile cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
2
Presărați sare și piper proaspăt măcinat peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Sare
3
Adăugați 1 lingură de ulei de canola în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați scoici; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana se rumeneste si gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
5
Scoateți din tigaie; păstrați cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Reduceți căldura la mediu.
7
Adăugați usturoiul tocat în tigaie; gatiti 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați vermut, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite; gatiti 2 minute sau până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Se ia de pe foc.
10
Adăugați pătrunjel, suc proaspăt de lămâie, unt și capere, amestecând până se topește untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pătrunjel
Unt
Capere
11
Se toarnă sosul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
13
Adăugați spanac; saut 30 de secunde sau până când spanacul aproape se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
14
Stropiți sosul peste scoici; se servește cu spanac.
Scoici în meniu? Încercați să împerecheați cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Un vin pe care l-ai putea încerca este Chardonnay de la A la Z. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.