Scallop-Chowder de porumb ar putea fi doar supa pe care o căutați. O porție conține 166 calorii, 10g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 7 și costă 2,63 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de cimbru, ceapă, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 43%. Încercați Scallop și Chowder de porumb, Ciorbă de scoici, porumb și slănină, și Supă De Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Topiți margarina într-un cuptor olandez la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margarină
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Adăugați ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul; saut 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
țelină
Usturoi
Ceapă
3
Se presară amestecul de ceapă cu făină; se amestecă bine. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ceapă
4
Adăugați cartofi și următoarele 6 Ingrediente (cartofi prin apă); se amestecă bine. Aduceți la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 20 de minute sau până când cartofii sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
5
Adăugați scoici; acoperiți și gătiți 4 minute sau până când scoicile sunt gata.
Scoicile pot fi asociate cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Tenuta di Nozzole le Bruniche Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.