Sazerac Tassies
Sazerac Tassies ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 123 calorii, 1g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ouă, praf de copt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Sazerac, Sazerac, și Sazerac.
Instrucțiuni
Pentru a face umplutura, combinați zahărul, făina și praful de copt într-un castron.
Adăugați ouăle bătute, lichiorul de anason și mierea și amestecați bine.
Pentru a face cojile de tartă, combinați făina, zahărul pudră și praful de copt într-un bol de amestecare.
Tăiați untul în amestecul de făină cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră. Folosiți-vă mâinile pentru a forma o minge. Apăsați aluatul plat (dar nu se rostogolește) și acoperiți cu folie de plastic. Dați la frigider aluatul cel puțin 1 oră.
Preîncălziți cuptorul la 375 buc.F. Odată ce aluatul s-a răcit, împărțiți aluatul în 24 de bile și apăsați fiecare bilă de aluat într-o coajă de tartă sau în cupele de mini Tigăi pentru brioșe. Împărțiți semințele de anason printre cojile de tartă și lingurați aproximativ 1 lingură de umplutură în fiecare coajă.
Coaceți ciucurile timp de 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește înainte de a desface ciucurile din tigaia cu tartă.
Praf ușor cu zahăr pudră înainte de servire.