Savory Coeur a La Creme
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Savurosul Coeur a La Creme. Această rețetă servește 10 și costă 70 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 278 calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 17 fani. Mergeți la magazin și ridicați smântână grea, coajă de lămâie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 12 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Coeur la Cr la CR, Coeur la Cr la CR, și Herb Coeur A La Creme.
Instrucțiuni
Așezați crema de brânză în vasul unui mixer electric prevăzut cu atașamentul pentru TEL și bateți până când este ferm ca frisca. Cu mixerul la viteză mică, adăugați încet smântâna, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul. Bateți la viteză mare până când amestecul este foarte gros.
Aliniați o matriță coeur de 6 inci a la creme sau o sită de 6 inci cu câteva straturi de pânză de brânză, permițând excesului să se drapeze peste laturi.
Turnați amestecul de cremă în tifon și neteziți blatul cu o spatulă de cauciuc. Îndoiți excesul de brânză peste partea superioară a cremei.
Așezați matrița pe o farfurie sau suspendați sita peste un bol mic. Acoperiți cu folie de plastic și refrigerați peste noapte.
Când este gata de servit, desfaceți crema cu susul în jos pe o farfurie și turnați chutney-ul deasupra, permițându-i să picure pe părți.
Se servește răcit cu biscuiți.