Savarin de căpșuni și vin dulce

Savarin de căpșuni și vin dulce
Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, căpșuni și savarin de vin dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 711 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zahăr auriu, suc de lămâie, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Savarin, Ciocolată-Rom Savarin, și Brillat-Savarin Cheesecake cu Mango și fructul pasiunii.

Instrucțiuni

1
Amestecați făina, zahărul și drojdia într-un bol cu un vârf de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă laptele și ouăle, apoi se toarnă și se bate bine pentru a face un aluat gros și lipicios. Dot peste unt, apoi se acoperă și se lasă într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3
Între timp, faceți siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Încălziți zahărul și coaja cu 125 ml apă până când zahărul se dizolvă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5
Se ia de pe foc și se amestecă vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
6
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Când aluatul a crescut, bateți-l cu o lingură de lemn timp de aproximativ 1 min pentru a amesteca untul, apoi lingurați într-o matriță inelară de 25 cm cu unt. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați până ajunge la trei sferturi din drum în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
8
Îndepărtați folia alimentară și coaceți timp de 15 minute până când a crescut bine și auriu, apoi turnați peste siropul de vin. Acoperiți și lăsați până când este gata de servit. Puteți îngheța acest lucru sau lăsați-l peste noapte într-un loc răcoros. Pentru a servi, întoarceți Savarina pe o farfurie mare de servire și periați cu gemul, astfel încât să arate frumos și lipicios.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Se amestecă căpșunile cu lămâia și zahărul și se îngrămădesc în mijloc. Decorați cu frunze de căpșuni, dacă le aveți, și serviți cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Revista