Savarin de căpșuni și vin dulce

Dacă doriți să adăugați mai multe lacto ovo vegetarian rețete pentru cutia de rețete, căpșuni și savarin de vin dulce ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 711 calorii, 6g de proteine, și 27G de grăsime fiecare. Pentru $1.62 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 13 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de zahăr auriu, suc de lămâie, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Savarin, Ciocolată-Rom Savarin, și Brillat-Savarin Cheesecake cu Mango și fructul pasiunii.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul și drojdia într-un bol cu un vârf de sare.
Se amestecă laptele și ouăle, apoi se toarnă și se bate bine pentru a face un aluat gros și lipicios. Dot peste unt, apoi se acoperă și se lasă într-un loc cald timp de aproximativ 30 de minute până la dublarea dimensiunii.
Între timp, faceți siropul.
Încălziți zahărul și coaja cu 125 ml apă până când zahărul se dizolvă.
Se ia de pe foc și se amestecă vinul.
Încălziți cuptorul la 220C / ventilator 200C / gaz
Când aluatul a crescut, bateți-l cu o lingură de lemn timp de aproximativ 1 min pentru a amesteca untul, apoi lingurați într-o matriță inelară de 25 cm cu unt. Acoperiți cu folie alimentară unsă și lăsați până ajunge la trei sferturi din drum în sus.
Îndepărtați folia alimentară și coaceți timp de 15 minute până când a crescut bine și auriu, apoi turnați peste siropul de vin. Acoperiți și lăsați până când este gata de servit. Puteți îngheța acest lucru sau lăsați-l peste noapte într-un loc răcoros. Pentru a servi, întoarceți Savarina pe o farfurie mare de servire și periați cu gemul, astfel încât să arate frumos și lipicios.
Se amestecă căpșunile cu lămâia și zahărul și se îngrămădesc în mijloc. Decorați cu frunze de căpșuni, dacă le aveți, și serviți cu smântână.