Saute De Sparanghel Bertolli Classico
Bertolli Classico sparanghel sote ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru 83 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 89 calorii, 3G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Un amestec de sare și piper, usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Sote de sparanghel și mazăre, Sote De Sparanghel De Susan, și Carne De Pui Si Sparanghel Saut 4 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți sulițele de sparanghel și uscați-le.
Îndepărtați capetele aspre cu un cuțit ascuțit, dacă este necesar.
Se încălzește uleiul de măsline Bertolli Euro Classico într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați sulițele de usturoi și sparanghel; gatiti 10 minute, amestecand ocazional, sau pana cand sparanghelul este fraged.
Presărați parmezan și sare și piper după gust înainte de servire.