Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Saute Cotletele de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și Gremolata de pătrunjel-tarhon ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.57 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 76g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 519 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ceapă verde ; părți albe, cotlete de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 81%. Rețete similare sunt Saute cotlete de pui cu sparanghel, ceapă de primăvară și pătrunjel-tarhon Gremolata, Ceapă Roșie Prăjită Cu Gremolata De Rodie, Portocală Și Pătrunjel, și Cotlete De Miel De Primăvară Cu Salată De Cartofi, Coajă Și Tarhon.
Instrucțiuni
Se amestecă primele 5 ingrediente într-un castron mic;se acoperă gremolata și se lasă deoparte.
Încălziți greletigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugațifron și amestecați până se întunecă puțin, aproximativ30 de secunde.
Transferați într-un alt miccastron; se răcește și se sfărâmă șofranul. Faceți înainte: Gremolata și șofranul pot fi făcute cu 2 oreînainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.
Presărați ușor puiul cu grossare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei întigaie mare grea la foc mediu-mare.Lucrând în loturi și adăugând mai mult ulei după cum este necesar, gătiți puiul până se rumenesc ușor și tocmai gătit, aproximativ 2 minute pe parte. Aranjați puiul pe platou; cortcu folie.
Adăugați 1 lingură de ulei și unt la felkillet.
Adaugati partile albe si verzi de ceapa si saut-ul pana cand incepeti sa se inmoaie, aproximativ 4 minute.
Presărați legume saffronover.
Se presara cu grosiresare și piper și saut 1 minut.
Adăugațibulion, reduceți focul la mediu și simmerescoperit până când legumele sunt fragedeși bulionul se reduce și se îngroașă până la glazură,aproximativ 5 minute. Se amestecă în CR ampermormme fra ampermolata andgremolata. Se condimentează cu sare și piper.Folosind lingura cu fante, transferați legumeleplatter, aranjând în jurul puiului.
Se stropeștesos peste pui și se servește.