Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră
Saut radicchio și bruschetta de brânză de capră ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest hor d ' oeuvre are 161 calorii, 7g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 10 și costă 1,36 USD pe porție. Această rețetă de la Chow are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Un amestec de oțet balsamic, sare kosher, cățel de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 47%. Încercați Saut radicchio și Bruschetta cu brânză de capră, Brânză De Capră-Radicchio Quesadillas, și Radicchio, Brânză De Capră Și Salată De Alune pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar în aer liber la înălțime medie (aproximativ 375 de la F la 425 de la f).Între timp, aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt. Folosind 1 lingură de ulei, periați foarte ușor blaturile pâinii cu uleiul. Întoarceți feliile și periați cu lingura rămasă de ulei. Condimentează generos o parte doar cu sare și piper.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 2 minute.
Adăugați radicchio, condimentați cu sare și piper și gătiți, amestecând ocazional, până când se ofilesc în mare parte, aproximativ 5 minute.
Adăugați oțetul și zahărul brun și amestecați pentru a combina. Gatiti pana cand otetul a fost absorbit, aproximativ 4 minute. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când amestecul este complet ofilit și de culoare închisă, cu aproximativ 10 până la 12 minute mai mult.
Scoateți tigaia de pe foc. Gustați și condimentați cu sare și piper suplimentar, după cum este necesar; pus deoparte.În timp ce radicchio gătește, așezați brânza de capră într-un castron mediu. Folosind o spatulă de cauciuc, spargeți brânza pe părțile laterale ale bolului până când ajunge la o suprafață netedă consistency.To serviți, întindeți o cantitate egală de brânză de capră peste fiecare felie de pâine. Împărțiți uniform amestecul de radicchio peste brânza de capră.
Tăiați bruschetta în bucăți, dacă doriți și serviți.