Saut piept de pui cu sos de cireșe-Port necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 191 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 95 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți scorțișoară măcinată, ulei de măsline, port rubin și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 31%. Rețete similare sunt Piept de rață piperat cu sos de cireșe-Port, Piept de rață cu sos de cireșe de port de citrice, și Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapă, curry și scorțișoară; saut timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Presărați puiul cu sare și piper și adăugați-l în tigaie. Saut timp de 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați portul, bulionul și conservele, amestecând până când conservele se topesc. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți timp de 10 minute sau până când puiul este gata.