Saut piept de pui cu salata de castraveti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui saut cu salată de castraveți. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 519 calorii, 42G de proteine, și 33g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.85 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați caju prăjit, jumătăți de piept de pui, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este bun. Încercați Piept de pui cu zmeură-Chipotle cu salată de castraveți, Piept De Pui Sotat, și Piept De Pui Saut Cu Gremolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică, gătiți semințele de chimen la foc moderat până când sunt parfumate, aproximativ 1 minut.
Se transferă pe o suprafață de lucru și se lasă să se răcească, apoi se toacă grosier. Într-un castron mare, combinați semințele de chimen cu castraveții, caju, ceapă verde, suc de lămâie, 1/4 cană de ulei de măsline și pătrunjel; condimentează cu sare și piper.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare. Condimentați pieptul de pui cu sare și piper și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute. Reduceți focul la moderat scăzut și continuați să gătiți timp de 3 minute. Întoarceți și gătiți puiul până se rumeneste pe cealaltă parte și tocmai gătit, cu aproximativ 6 minute mai mult. Feliați gros fiecare piept de pui transversal, movilați salata de castraveți deasupra și serviți.