Saut morcovi cu tarhon

Saut morcovi cu tarhon
Saut morcovi cu tarhon este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 254 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Morcovi Tarhon, Roșii Sotate Cu Tarhon, și Morcovi Glazurați Cu Tarhon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați morcovi tăiați felii într-o tigaie fierbinte cu puțin ulei de măsline. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați o bucată de unt și o mulțime de frunze proaspete de tarhon și condimentați după gust cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon ProaspătTarhon Proaspăt
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții1
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista