Saut morcovi cu tarhon
Saut morcovi cu tarhon este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Această rețetă face 1 porții cu 254 calorii, 1g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru 44 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână unt, ulei de măsline, frunze de tarhon și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Morcovi Tarhon, Roșii Sotate Cu Tarhon, și Morcovi Glazurați Cu Tarhon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Adăugați morcovi tăiați felii într-o tigaie fierbinte cu puțin ulei de măsline. Gatiti la foc mediu, amestecand des, pana cand sunt fragede.
Adăugați o bucată de unt și o mulțime de frunze proaspete de tarhon și condimentați după gust cu sare.