Saut Frunze De Varza De Bruxelles
Saut frunze de varză de Bruxelles ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 69 calorii, 3G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză de Bruxelles, sare și piper, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Friptură de ochi de coastă cu castane și frunze de varză de Bruxelles, Frunze De Varză De Bruxelles Și Ridichi Crocante De Grădină, și Frunze de varză de Bruxelles cu Chorizo și migdale prăjite pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți varza de Bruxelles.
Tăiați aproximativ 1/4 inch de la capătul tulpinii fiecărui germen și începeți să dezlipiți frunzele. Când este dificil de decojit mai departe, tăiați încă 1/4 inch și continuați să îndepărtați frunzele. Repetați pentru a curăța toate frunzele din muguri; aruncați miezurile.
Setați o tigaie de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare; când este fierbinte, adăugați ulei de măsline, șalotă, frunze de varză de Bruxelles, pătrunjel și cimbru. Se amestecă până când frunzele încolțite sunt de un verde aprins și ușor ofilite, dar încă crocante, aproximativ 3 minute.
Se adaugă sare și piper după gust.