Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui

Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui
Saut file de skate cu mere caramelizate și ficat de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 455 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fileuri skate, lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui, Ficat de pui sotat pe pâine prăjită, și Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar.

Instrucțiuni

1
Încălziți o cratiță la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați 3 linguri de unt și rotiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
3
Adăugați ceapa și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Adăugați țuica, apoi bulionul și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu o treime, apoi se toarna in restul de 1 1/2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1
Încălziți o tigaie saut la foc mare și adăugați uleiul. Când doar fumați, adăugați untul și merele și saut-ul pentru aproximativ un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați zahărul și sarea și gătiți până se caramelizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Scoateți pe o farfurie caldă.
1
Se încălzesc două tigăi mari saut la foc mare.
2
Adăugați 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie și 3 linguri de ulei în cealaltă. Pe o farfurie, condimentați ficatul și patinați cu sare și piper și praf ușor cu Wondra. Când uleiul din tigăi fumează, adăugați ficatul în tigaie cu untul și patina, cu partea cea mai albă în jos, în cealaltă tigaie. Coborâți focul la mediu-mare și gătiți până se rumenesc. Întoarceți patina și terminați de gătit pe cealaltă parte. Strângeți sucul de lămâie peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
SkateSkate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
1
Se toarnă puțin sos în centrul unei farfurii de servire, urmat de skate. Completați cu ficatul de pui, merele și arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
SkateSkate
2
Deși patina se ridică în fața ficatului de pui ("foie gras-ul săracului"), prea mult ficat va învinge vasul. Așa că nu exagera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ficat De PuiFicat De Pui
Foie GrasFoie Gras
FicatFicat
SkateSkate
3
De la gătit fără frontiere de Anita Lo. Drepturi de autor 2011 Anita lo; fotografii drepturi de autor 2011 Lucy Schaeffer. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista