Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui

Saut file de skate cu mere caramelizate și ficat de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție conține 455 calorii, 40g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru $3.22 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Epicurious. 10 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de fileuri skate, lămâie, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 72%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Saut file de Skate cu mere caramelizate și ficat de pui, Ficat de pui sotat pe pâine prăjită, și Ficat de pui P. C. T. C. cu mere glazurate de arțar.
Instrucțiuni
Încălziți o cratiță la foc mare.
Adăugați 3 linguri de unt și rotiți.
Adăugați ceapa și reduceți focul la mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc.
Adăugați țuica, apoi bulionul și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce cu o treime, apoi se toarna in restul de 1 1/2 linguri de unt. Se condimentează cu sare și piper și se păstrează la cald.
Încălziți o tigaie saut la foc mare și adăugați uleiul. Când doar fumați, adăugați untul și merele și saut-ul pentru aproximativ un minut.
Adăugați zahărul și sarea și gătiți până se caramelizează.
Scoateți pe o farfurie caldă.
Se încălzesc două tigăi mari saut la foc mare.
Adăugați 1 lingură de ulei și untul într-o tigaie și 3 linguri de ulei în cealaltă. Pe o farfurie, condimentați ficatul și patinați cu sare și piper și praf ușor cu Wondra. Când uleiul din tigăi fumează, adăugați ficatul în tigaie cu untul și patina, cu partea cea mai albă în jos, în cealaltă tigaie. Coborâți focul la mediu-mare și gătiți până se rumenesc. Întoarceți patina și terminați de gătit pe cealaltă parte. Strângeți sucul de lămâie peste pește.
Se toarnă puțin sos în centrul unei farfurii de servire, urmat de skate. Completați cu ficatul de pui, merele și arpagicul.
Deși patina se ridică în fața ficatului de pui ("foie gras-ul săracului"), prea mult ficat va învinge vasul. Așa că nu exagera.
De la gătit fără frontiere de Anita Lo. Drepturi de autor 2011 Anita lo; fotografii drepturi de autor 2011 Lucy Schaeffer. Publicat de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.