Saut dovlecel și ardei gras

Saut dovlecel și ardei gras
Saut zucchini și ardei gras necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 36 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 30 de calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras tricolor pre-tocat, dovlecei, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular spectaculos de 80%. Încercați Cotlet de curcan saut cu sparanghel si ardei gras rosu, Sauteed Haricots Verts, ardei gras roșu și nuci de pin, și Sandvișuri de pui și cârnați cu ardei grași sotati și salată Germană de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați dovlecei și ingredientele rămase; saut 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate29
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista