Saut de pui in sos Dijon-crema

Saut de pui in sos de Dijon-crema ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 2.31 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 333 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați mai puțin-bulion de pui de sodiu, făină, tarhon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Pui cu sos de cremă Dijon-tarhon, Pui de nuc cu sos de cremă Dijon, și Pui sotat în sos de muștar-smântână.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea; Lira la 1/4-inch grosime folosind un ciocan de carne sau o tigaie mică și grea.
Presărați ambele părți ale puiului cu 1/4 linguriță de piper și sare. Pui de dragare în făină, scuturând excesul.
Încălziți 1 linguriță de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați puiul și gătiți 4 până la 5 minute pe fiecare parte sau până când ați terminat.
Scoateți puiul din tigaie și păstrați-l cald.
Încălziți restul de 1 linguriță de ulei în tigaie.
Adăugați șobolani; saut 1 minut.
Adăugați vin și bulion; aduceți la fierbere. Se fierbe 3 până la 4 minute sau până când amestecul este redus la jumătate.
Adăugați muștar, tarhon și restul de 1/4 linguriță de piper; gatiti 1 minut.
Se ia de pe foc; se amestecă smântâna.