Saut creveți și bulion de nucă de cocos Tailandez cu taitei

Rețeta de creveți saut și bulion de nucă de cocos thailandez cu tăiței este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un super fără gluten, fără lactate și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare asiatică. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 140 calorii. Pentru $ 3.11 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, ceapă, ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bulion de nucă de cocos și legume thailandeze, Tilapia În Stil Thailandez Cu Bulion De Nucă De Cocos-Curry, și Halibut în stil thailandez cu bulion de nucă de cocos-Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți cojile din creveți și devein, dacă doriți.
Sotati crevetii in ulei incins intr-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 minute sau doar pana cand crevetii devin roz. Se amestecă usturoiul și următoarele 6 ingrediente.
Se servește cu bulion de nucă de cocos thailandez cu tăiței.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.