Saut creveți cu fructe tropicale calde salsan este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 20 de porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 178 calorii. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. 49 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare și piper, frunze de mentă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Încercați Saut creveți cu Salsa caldă de fructe tropicale, Creveți Macadamia Cu Nucă De Cocos Cu Salsa Tropicală Caldă, și Cocktail de creveți cu Salsa de fructe tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
1 pentru a prăji fulgii de nucă de cocos, încălziți o tigaie mare sau o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Nucă De Cocos
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați fulgii de nucă de cocos și amestecați constant, până când fulgii se rumenesc ușor la margini. Lingurați imediat pe o farfurie pentru a opri gătitul și a preveni arderea. Se lasă deoparte să se răcească.2 condimentați creveții cu sare și piper. Întoarceți aceeași tigaie la aragaz și încălziți la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Nucă De Cocos
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
3
Se toarnă 1 lingură de ulei de gătit și se învârte pentru a acoperi. Când uleiul este fierbinte, adăugați creveții și gătiți timp de 2 minute pe fiecare parte sau până când sunt fierte. Scoateți creveții într-un platou de servire.3 folosiți aceeași tigaie, încălziți la foc mediu-mare, turnați doar 2 lingurițe de ulei de gătit și rotiți pentru a acoperi. Când uleiul strălucește, adăugați ceapa tăiată cubulețe și sotati timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați mango și kiwi și gătiți timp de 1 minut până se înmoaie și se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
5
Adăugați menta proaspătă, zahărul, pudra de chili și doar un vârf de sare. Finalizați cu o stoarcere ușoară de var (dacă este necesar) și turnați deasupra creveților.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Mentă Proaspătă
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Suc De Lămâie, Opțional
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Skyfall Pinot Gris. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.