Saut collards si ceapa

Saut collards si ceapa
Saut Collards si ceapa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 105 calorii, 7g de proteine, și 4G de grăsime. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați verdeață, cuișoare de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Gulere sotate cu slănină, Spaghete cu gulere Sotate și slănină, și Collards Cu Ceapă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați tulpinile din verdele de collard. Se spală bine frunzele;se usucă și se toacă grosolan până la 20 de căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
2
Aduceți 4 litri de apă la fiert într-un vas mare; adăugați jumătate din verdeața tocată și gătiți timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Îndepărtați verdele cu o lingură pliată, drenându-le bine. Repetați procedura cu verdele tăiat rămas și aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Încălziți uleiul în stoc la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Adăugați ceapa și usturoiul; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6
Adăugați verdeață și sare; sotati 3 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate100
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista