Saut Chanterelles

Saut Chanterelles
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați Chanterelles saut. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 18 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați unt, ciuperci chanterelle, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Fricassee de Chanterelles, Chanterelles Murate, și Chanterelles Proaspete Și Cimbru, Pentru Doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare; adăugați ciuperci; saut la foc mediu-mare 15 minute sau până se rumenesc ușor. Se amestecă oțetul de vin roșu. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
* Ciupercile portobello pentru copii pot fi înlocuite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Linguri Ulei De Măsline Virgin8 Linguri Ulei De Măsline Virgin
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista