Saut broccoli și ciuperci
Saut broccoli și ciuperci ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 59 calorii, 3G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ulei de măsline, șalotă, sherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Saut broccoli și ciuperci, Broccoli sotate, conopidă și ciuperci, și Fettuccine No-Fredo cu Broccoli și ciuperci saut.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ciupercile și șalotele în tigaie; saut 10 minute sau până când ciupercile se rumenesc ușor. Se amestecă sherry; gatiti 2 minute sau pana se evapora lichidul, amestecand frecvent.
Adăugați broccoli și sare în tigaie; se amestecă bine. Se amestecă bulionul; se aduce la fierbere. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când broccoli este crocant-fraged. Se amestecă piperul.