Saut Broccoli Raab Cu Oțet Balsamic
Saut broccoli raab cu oțet Balsamic ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, usturoi, broccoli raab și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este spectaculos. Încercați Radicchio sotat cu miere și oțet Balsamic, Saut Creveți Cu Sos De Oțet Balsamic Cu Unt, și Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, fierbeți oțetul la foc mediu-mare până se reduce la jumătate, aproximativ 4 minute. Pune deoparte. Aduceți o oală mare cu apă bine sărată la fierbere la foc mare. Pregătiți un castron mare cu apă cu gheață. Blanch broccoli raab în apă clocotită timp de 3 minute (apa neednt reveni la fierbere).
Scurgeți-l și transferați-l în apa cu gheață pentru a se răci.
Scurgeți bine și strângeți ușor broccoli raab pentru a îndepărta excesul de apă.
Încălziți usturoiul și uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până când usturoiul începe să devină auriu, 2 minute; scoateți și aruncați usturoiul.
Adăugați hamsiile, zdrobindu-le cu spatele unei linguri de lemn până când sunt parfumate, 30 de secunde.
Adăugați fulgii de ardei și gătiți, amestecând continuu, timp de 5 până la 10 secunde.
Adăugați broccoli raab și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și se încălzește, 3 până la 4 minute.
Stropiți cu oțetul și condimentați după gust cu sare și piper.
Transferați într-un platou și serviți. Faceți sfaturi înainte puteți reduce oțetul și blanch broccoli raab cu până la 6 ore înainte. Lăsați oțetul la temperatura camerei și refrigerați broccoli raab, readucându-l la temperatura camerei înainte de a termina vasul.
5, Grăsimi Mononesaturate
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
6, Grăsimi Polinesaturate