Saucy Slow Cooker Cotlet De Porc

Saucy Slow Cooker Cotletele de porc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 368 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 126 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, zahăr brun, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Cotlete dulci de porc dulci în aragazul lent – 2 ingrediente Plus carnea de porc, Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent, și Cotlete De Porc Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu; gătiți Cotletele de porc în uleiul încins până se rumenesc, aproximativ 5 minute pe parte.
Transferați Cotletele de porc rumenite într-un aragaz lent; top cotlete de porc cu ceapă și ardei verzi.
Bateți sosul de roșii, zahărul brun, oțetul, sosul Worcestershire și sarea împreună într-un bol.
Se toarnă sosul într-un aragaz lent, amestecând ușor pentru a acoperi carnea și legumele.
Gatiti Cotletele de porc la foc mic pana cand se inmoaie, 6 pana la 8 ore.
Transferați Cotletele de porc într-un platou de servire; cort cu folie de aluminiu pentru a se încălzi.
Bateti amidonul de porumb in sos pana se ingroasa; sosul de lingura si legumele peste cotletul de porc.