Saucy pui și sparanghel coace

Saucy pui și sparanghel coace
Nevoie de o curs principal fără gluten și דל פחמימות,? Puiul Saucy și coacerea sparanghelului ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 37g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 597 calorii. Pentru $3.32 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sparanghel, brânză cheddar, piper măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. 61 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 86%, acest fel de mâncare este uimitor. Încercați Pui Saucy și sparanghel, Saucy Sparanghel, și Șuncă cochetă și coacere de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați un vas de copt de 9x9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu și gătiți pieptul de pui până se rumenesc, rotind o dată, aproximativ 5 minute pe fiecare parte. Condimentează puiul cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați sparanghelul în vasul de copt pregătit; aranjați pieptul de pui deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
SparanghelSparanghel
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se amestecă crema de supă de pui, maioneză și suc de lămâie într-un castron; se toarnă peste pui și sparanghel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Supă De PuiCremă De Supă De Pui
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MaionezăMaioneză
SparanghelSparanghel
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Acoperiți vasul cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sosul clocotește, puiul nu mai este roz în interior, iar sucurile curg limpede, aproximativ 40 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru ar trebui să citească cel puțin 165 de grade F (74 de grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Descoperiți vasul și presărați cu brânză Cheddar; lăsați să stea până când brânza s-a topit, aproximativ 5 minute, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista