Satay Dip

Satay Dip
Satay Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 217 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos de soia, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pizza Dip, Buffalo Pui Dip, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti uleiul de masline, Uleiul de susan, ceapa rosie, usturoiul, radacina de ghimbir si fulgii de ardei rosu intr-o oala mica, cu fundul greu, la foc mediu, pana cand ceapa este transparenta, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
GhimbirGhimbir
Ulei De SusanUlei De Susan
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ceapă RoșieCeapă Roșie
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Bateți în oțet, zahăr, sos de soia, Unt de arahide, ketchup, sherry și suc de lămâie; gatiti inca 1 minut. Se răcește și se folosește ca baie pentru frigarui de pui cu lămâie la grătar.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt De ArahideUnt De Arahide
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Sos De SoiaSos De Soia
Pui întregPui întreg
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
LămâieLămâie
ZahărZahăr
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
BatetiBateti
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista