Satay Dip
Satay Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 217 calorii, 7g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 42 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână usturoi, sos de soia, oțet de vin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de grozav. Încercați Pizza Dip, Buffalo Pui Dip, și Iaurt și Feta Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti uleiul de masline, Uleiul de susan, ceapa rosie, usturoiul, radacina de ghimbir si fulgii de ardei rosu intr-o oala mica, cu fundul greu, la foc mediu, pana cand ceapa este transparenta, 10-15 minute.
Bateți în oțet, zahăr, sos de soia, Unt de arahide, ketchup, sherry și suc de lămâie; gatiti inca 1 minut. Se răcește și se folosește ca baie pentru frigarui de pui cu lămâie la grătar.;