Satay de porc cu sos de arahide
Satay de porc cu sos de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 203 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Dacă aveți usturoi, unt de arahide cremos, sos de chili oriental și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până oțet de vin de orez ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cană Din Catifea Roșie ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Satay de porc cu sos de arahide, Satay de porc cu sos de arahide, și Satay de porc cu sos de arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din carne de porc; tăiați carnea de porc în cuburi de 3/4 inci.
Combinați ceapa și următoarele 7 ingrediente într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați carne de porc; sigilați punga și agitați până când carnea de porc este bine acoperită. Marinați carnea de porc la frigider 8 ore, întorcând punga ocazional.
Înmuiați 8 frigarui de lemn (10 inci) în apă timp de cel puțin 30 de minute.
Combinați 6 linguri de apă și următoarele 5 ingrediente într-un castron mic, amestecând bine cu un bici. Pune deoparte.
Scoateți carnea de porc din marinată; aruncați marinada. Filetați carnea de porc pe frigarui.
Puneți frigarui pe grătarul acoperit cu spray de gătit; acoperiți și grătați 10 până la 12 minute sau până când se termină carnea de porc, întorcându-se ocazional.
Se servește cald cu sos de arahide.