Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Satay de porc cu murături de legume proaspete ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 227 calorii, 25g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați semințe de susan, șalotă, sos de soia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Murături De Legume Proaspete, Satay de pui și creveți cu sos de arahide de nucă de cocos și salată de legume proaspete, și Legume Satay pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 8 ingrediente într-un castron mediu. Sos de sezon la gust cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Așezați 1 bucată de porc pe suprafața de lucru. Apăsați ușor pentru a aplatiza. Folosind un cuțit ascuțit, tăiați longitudinal în felii groase de 1/4 inch. Repetați cu carnea de porc rămasă, formând 30 de scoici de porc (rezervați orice carne de porc rămasă pentru o altă utilizare). Infilați 5 scoici pe fiecare dintre cele șase frigarui metalice lungi de 11 inci. Aranjați frigarui pe foaia de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De Metal
Creveți Sotați
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Transferați 1/3 cană de sos într-un castron mic; rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Periați sosul rămas pe ambele părți ale cărnii de porc. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți carnea de porc și sosul rezervat separat; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Preîncălziți broilerul. Se fierbe carnea de porc până se gătește, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
6
Periați carnea de porc cu sos rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Serviți satay cu murături de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
8
* Disponibil în secțiunea Asian foods din multe supermarketuri, la unele magazine de alimente de specialitate și pe piețele asiatice.
9
** Disponibil în secțiunea de produse a unor supermarketuri și pe piețele asiatice; utilizați numai partea de jos de 2 inci.