Satay De Cod Cu Sparanghel
Codul Satay cu sparanghel este un fără gluten, fără lactate și pescatarian rețetă cu 2 porții. Acest fel principal are 1134 calorii, 20g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $7.94 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână miso, ulei de măsline, cod și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 24 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Satay Dip.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele pentru marinată. Rezervați 2 linguri și marinați codul în restul (acoperit, la frigider) timp de 24 de ore. Pentru satay
Suliți fiecare bucată de pește pe o frigăruie de lemn.
Așezați pe tigaie căptușită cu folie și fierbeți până când sosul se caramelizează, 3 sau 4 minute. Aruncați sparanghelul cu ulei, sare și piper.
Încălziți o tigaie saut (fără ulei) la foc mare, 7 minute.
Adăugați sparanghel; saut toate părțile. Aranjați sparanghelul pe o farfurie. Se acoperă cu cod, se stropește cu marinată rezervată, se ornează cu arpagic. (Pentru a evapora alcoolul, creșteți sake și mirin la 1 1/4 căni fiecare. Se fierbe la foc mic până când amestecul se reduce la jumătate și este siropos.)
Combinați ingredientele pentru marinată. Rezervați 2 linguri și marinați codul în restul (acoperit, la frigider) timp de 24 de ore. Suliți fiecare bucată de pește pe o frigăruie de lemn.
Așezați pe tigaie căptușită cu folie și fierbeți până când sosul se caramelizează, 3 sau 4 minute. Aruncați sparanghelul cu ulei, sare și piper.
Încălziți o tigaie saut (fără ulei) la foc mare, 7 minute.
Adăugați sparanghel; saut toate părțile. Aranjați sparanghelul pe o farfurie. Se acoperă cu cod, se stropește cu marinată rezervată, se ornează cu arpagic. (Pentru a evapora alcoolul, creșteți sake și mirin la 1 1/4 căni fiecare. Se fierbe la foc mic până când amestecul se reduce la jumătate și este siropos.)
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa