Sassy Lira Tort
Sassy Lira tort este un vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 395 calorii. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți extract de vanillan, unt, mango și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 18%. Încercați Crema de brânză Pound tort cu Salsa de fructe Sassy, Tort De Migdale De Anul Nou (Tort De Noroc), și Tort Super-Umed Se Amestecă Lămâie Lira Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un instalator de mixer cu un atașament cu palete, bateți untul până când este neted. Cu mixerul setat la cea mai mică viteză, adăugați încet zahărul și semințele de vanilie. Bateți până când amestecul este palid și pufos.
Adăugați ouăle în mixer 1 odată, răzuind părțile laterale atunci când este necesar. Pune deoparte.
Bateți împreună făina, cayenne, amidonul de porumb, sarea și bicarbonatul de sodiu în bolul mare de pregătire. Într-un alt bol de pregătire, amestecați împreună smântâna, coaja de portocală, piureul de mango, tequila, extractul de vanilie, romul și uleiul de portocale.
La cea mai mică viteză, în 3 până la 5 adăugiri, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de smântână.
După ce toate ingredientele sunt în vasul mixerului, opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și amestecați la viteză medie până la mare timp de 20 până la 30 de secunde.
Pulverizați o tigaie bundt de 9 căni cu spray antiaderent cu amidon.
Se toarnă aluatul la 3/4 din drum până la tigaie.
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute. Testați pentru coacere cu frigarui de lemn odată ce partea de sus a tortului nu jiggle.
Scoateți tortul din cuptor când frigarui iese curat.
Lăsați tortul să se odihnească și să se răcească în tigaie timp de 15 până la 20 de minute. Întoarceți tortul pe un suport de sârmă de răcire și scoateți-l din tigaie. Lăsați tortul să se răcească complet.
Praf cu zahăr cofetari și bucurați-vă!
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un instalator de mixer cu un atașament cu palete, bateți untul până când este neted. Cu mixerul setat la cea mai mică viteză, adăugați încet zahărul și semințele de vanilie. Bateți până când amestecul este palid și pufos.
Adăugați ouăle în mixer 1 odată, răzuind părțile laterale atunci când este necesar. Pune deoparte.
Bateți împreună făina, cayenne, amidonul de porumb, sarea și bicarbonatul de sodiu în bolul mare de pregătire. Într-un alt bol de pregătire, amestecați împreună smântâna, coaja de portocală, piureul de mango, tequila, extractul de vanilie, romul și uleiul de portocale.
La cea mai mică viteză, în 3 până la 5 adăugiri, adăugați alternativ amestecul de făină și amestecul de smântână.
După ce toate ingredientele sunt în vasul mixerului, opriți mixerul, răzuiți părțile laterale ale bolului și amestecați la viteză medie până la mare timp de 20 până la 30 de secunde.
Pulverizați o tigaie bundt de 9 căni cu spray antiaderent cu amidon.
Se toarnă aluatul la 3/4 din drum până la tigaie.
Coaceți aproximativ 1 oră 15 minute. Testați pentru coacere cu frigarui de lemn odată ce partea de sus a tortului nu jiggle.
Scoateți tortul din cuptor când frigarui iese curat.
Lăsați tortul să se odihnească și să se răcească în tigaie timp de 15 până la 20 de minute. Întoarceți tortul pe un suport de sârmă de răcire și scoateți-l din tigaie. Lăsați tortul să se răcească complet.
Praf cu zahăr cofetari și bucurați-vă!