Sare și piper calmar cu sos de ardei iute
Rețeta de sare și piper calmar cu sos de ardei iute ar putea satisface pofta ta americană în aproximativ 25 minute. Această rețetă face 6 porții cu 159 calorii, 15g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $1.91 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 15 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Funcționează bine ca un fel principal la un preț rezonabil. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Dacă aveți la îndemână calmar, sos de pește, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Calmar de ardei iute, sare și piper, Sare și piper calmar, și Sare și piper calmar.
Instrucțiuni
Tăiați calmarul în bucăți mari, apoi marcați un model de diamant încrucișat în carne, fără a tăia până la capăt. Pentru a face pansamentul cu ardei iute, lăsați ardeiul iute uscat prăjit într-un mortar și pistil (sau robot de bucătărie), apoi adăugați zahărul de palmier. Bateți din nou, adăugând sucul de lămâie și sosul de pește.
Se amestecă bine și se pune într-o parte.
Încălziți cuptorul la 180C/ventilator 160C / gaz 4 și glisați o foaie de copt înăuntru.
Puneți boabele de piper și sarea de mare împreună, apoi amestecați în făină într-un castron mare și puneți-le într-o parte.
Încălziți câteva ulei cms într-un wok sau o tigaie adâncă.
Așezați wok-ul la foc mare; când uleiul începe să strălucească, este gata. Aruncați calmarul în făina condimentată, astfel încât să fie bine acoperit.
Aruncați un sfert din calmar în ulei și prăjiți aproximativ 1 min. Calmarul ar trebui să se onduleze și să devină crocant. Ridicați din ulei cu o lingură pliată și păstrați cald în cuptorul de pe foaia de copt în timp ce gătiți restul.
Serviți imediat, cu pansamentul pe lateral.