Sare De Mare Caramel Swirl Marshmallows
Sare de mare caramel Swirl Marshmallows este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2094 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână acoperire clasică, zahăr, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 9 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Homemade Sare De Mare Caramel Swirl Marshmallows, Marshmallows Cu Vârtej De Caramel Sărat, și Swirl Dulce Bezele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru acoperirea clasică: Cerneți ingredientele împreună într-un castron mare sau combinați-le într-un robot de bucătărie. Am tendința de a face mai multe cupe în valoare de la un moment dat și păstrați-l într-un recipient etanș; se păstrează pentru totdeauna.
Pentru clasicele Marshmallows de vanilie: acoperiți ușor o tigaie de copt de 8 pe 8 inci cu spray de gătit.
Bateți împreună gelatina și apa rece într-un castron mic și lăsați să se înmoaie timp de 5 minute.
Se amestecă împreună zahărul, 1/4 cană din siropul de porumb, apa și sarea într-o cratiță medie la foc mare. Se fierbe, amestecând din când în când, până când temperatura ajunge la 240 de grade F. Între timp, se toarnă restul de 1/4 cană de sirop de porumb în vasul unui mixer electric prevăzut cu accesoriul pentru tel. Gelatina cu microunde la mare până se topește complet, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă în vasul mixerului. Setați viteza mixerului la scăzut și mențineți-l în funcțiune.
Când siropul ajunge la 240 F, turnați-l încet în vasul mixerului. Măriți viteza la mediu și bateți timp de 5 minute. Creșteți la mediu-înalt și bateți încă 5 minute. Bateți la cea mai înaltă setare timp de încă 1 până la 2 minute și bateți în vanilie; marshmallow-ul finit va fi alb opac, pufos și triplat în volum.
Sare de mare caramel Swirl Marshmallows: amestecați împreună zahărul, apa și siropul de porumb într-o cratiță mică la foc mare. Se amestecă până când zahărul se dizolvă și siropul ajunge la o bulă. Din acest moment, nu amestecați siropul; doar ocazional rotiți ușor tigaia. Când caramelul atinge o culoare chihlimbar deschis, scoateți tigaia de pe foc și amestecați rapid crema. Caramelul va bule violent, așa că aveți grijă.
Transferați caramelul într-un castron mediu.
Bateți un lot de aluat clasic de vanilie. Lucrând rapid, scoateți aproximativ un sfert din aluatul finit în vasul cu caramelul.
Bateți amestecul împreună până se omogenizează bine. Răsturnați marshmallow-ul de caramel înapoi în castron cu aluatul de vanilie și, folosind o spatulă mare și o mișcare de cifră opt, pliați și rotiți cele două împreună.
Se toarnă marshmallow în tigaia pregătită, folosind o spatulă offset pentru a o netezi în colțuri și a aplatiza partea superioară. Cerneti stratul uniform si generos deasupra.
Lăsați-l să se așeze timp de 8 ore într-un loc răcoros și uscat.
Folosiți un cuțit pentru a slăbi marshmallow-ul de pe marginile tigaiei. Inversați placa pe o suprafață de lucru acoperită cu praf și praf-o cu mai multă acoperire.
Tăiați-l în bucăți și înmuiați marginile lipicioase într-o acoperire mai mare, bătând excesul. După o zi sau două de depozitare, aceste nalbe pot fi necesare pentru a fi redusted cu acoperire.