Sare Crusted Pește Întreg
Peștele întreg cu crustă de sare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 1069 calorii, 133g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $12.61 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. Un amestec de lămâie, făină, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, ceea ce este spectaculos. Rețete similare includ Sare Crusted Pește Întreg, Sare Crusted Pește Întreg Cu Portocale De Sânge, și Sare și oțet cip Crusted pește – 5 puncte.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament, tăiată pentru a extinde diametrul de 3 inci în jurul exteriorului peștelui.
Într-un castron mediu, combinați albușurile, sarea de mare, făina, 2 linguri de pătrunjel și 1/2 cană de apă.
Se amestecă cu mâinile până se formează o pastă groasă.
Umpleți cavitatea peștelui cu roșii uscate la soare, măsline, inimi de anghinare și felii de lămâie. Frecați exteriorul peștelui cu usturoiul, apoi presărați cu restul de 1 lingură de pătrunjel și piper negru proaspăt măcinat
Puneți peștele pe foaia de copt căptușită cu pergament. Mound pasta de sare uniform pe întregul pește. Apăsați ferm amestecul pe foaia de copt, având grijă să sigilați orice fisuri.
Coaceți peștele până când crusta este maro aurie și foarte fermă, aproximativ 18 până la 20 de minute.
Glisați pergamentul și peștele pe platoul de servire sau pe placa de tăiat și crăpați crusta cu un mâner al unui cuțit mare. Glisați o lingură sub fileul superior, peste coloana vertebrală și ridicați-o pe un platou de servire. Întoarceți-vă și repetați.
Se ornează cu felii de lămâie și se servește imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pește în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este St.Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 23 de dolari.
![Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio]()
Sfântul Mihail-Eppan Furia Pinot Grigio
În funcție de sol și microclimat, Pinot gris variază de la un simplu vin de zi cu zi până la creșteri absolute de vârf. Podgoriile calde, expuse la soare ale locurilor Anger, cu solurile lor argiloase de pietriș de calcar, sunt un exemplu de manual. Anger Alto Adige Pinot Grigio are o structură nobilă, un echilibru frumos și o aciditate fină – ceea ce îl face o plăcere absolută de băut. Albul puternic se potrivește bine cu ciorba de pește și pește, pieptul de bibilică sau fileul de vițel.