Sardine umplute în frunze de struguri
Sardine umplute în frunze de struguri este un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 2,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 646 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sardine, frunze de struguri, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Frunze De Struguri Umplute, Frunze De Struguri Umplute, și Frunze De Struguri Umplute.
Instrucțiuni
Gatiti orezul intr-o cratita mare cu apa clocotita usor sarata timp de aproximativ 20 de minute, sau pana se inmoaie.
Scurgeți, clătiți sub apă curentă rece și scurgeți din nou.
Combinați orezul, nucile de pin, coacăzele, pătrunjelul, menta, mărarul și sucul de lămâie. Condimentează cu sare și un vârf de piper cayenne.
Împărțiți umplutura între sardine, ambalând ferm în fiecare cavitate. Înfășurați strâns fiecare sardină cu o frunză de viță de vie.
Ungeți ușor cu uleiul de măsline.
Preîncălziți un broiler sau construiți un foc fierbinte într-un grătar în aer liber. Fierbeți sau grătiți sardinele, rotind o dată, timp de 4-5 minute, până când carnea de sardină este opacă (deschideți una pentru a verifica).
Transferați peștele pe un platou.
Se servește fierbinte, cu pene de lămâie.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;