Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sardinele prăjite cu măsline, capere și pătrunjel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, rucola pentru copii, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste * Cu Pătrunjel, Capere Și Măsline, Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel, și Pui sotat cu măsline, capere și lămâi prăjite.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți lămâia în el. Scoateți frunzele exterioare verzi ale anghinarei până ajungeți la frunzele galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare. Folosind o mandolină sau un robot de bucătărie echipat cu lama de feliere, radeți subțire anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mandolină
4
Adăugați-le în apa cu lămâie. Radeți sunchokes în apa de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Cană De Orz Alb Perlat
5
Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de canola până aproape de fumat. Condimentați ușor sardinele cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti 3 minute, apoi intoarceti sardinele si adaugati usturoiul, maslinele, patrunjelul, oregano, caperele, ardeii iute si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
8 Felii (1/4 Inch) Groase De Brânză Elvețiană
Nonpareils Argintii
Sardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
1 Cană De Usturoi Tocat
Usturoi Goya®
Aluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți sardinele timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sardine
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scurgeți anghinarea și sunchokele și uscați-le. Întoarceți-le în castron și adăugați rucola, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Fripturi De Carne Din New York
Anghinare Din Ierusalim
Piept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
8
Transferați sardinele și salata în farfurii și serviți.