Sardine prăjite cu măsline, capere și pătrunjel

Sardine prăjite cu măsline, capere și pătrunjel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sardinele prăjite cu măsline, capere și pătrunjel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 504 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $7.0 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de pătrunjel cu frunze plate, rucola pentru copii, măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste * Cu Pătrunjel, Capere Și Măsline, Conopidă Crocantă Cu Măsline, Capere Și Pătrunjel, și Pui sotat cu măsline, capere și lămâi prăjite.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Umpleți un castron mare cu apă și strângeți lămâia în el. Scoateți frunzele exterioare verzi ale anghinarei până ajungeți la frunzele galbene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați treimea superioară a fiecărei anghinare. Folosind o mandolină sau un robot de bucătărie echipat cu lama de feliere, radeți subțire anghinarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
MandolinăMandolină
4
Adăugați-le în apa cu lămâie. Radeți sunchokes în apa de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Într-o tigaie foarte mare rezistentă la cuptor, încălziți uleiul de canola până aproape de fumat. Condimentați ușor sardinele cu sare și piper și adăugați-le în tigaie. Gatiti 3 minute, apoi intoarceti sardinele si adaugati usturoiul, maslinele, patrunjelul, oregano, caperele, ardeii iute si coaja de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
SardineSardine
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Transferați tigaia la cuptor și prăjiți sardinele timp de aproximativ 5 minute sau până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scurgeți anghinarea și sunchokele și uscați-le. Întoarceți-le în castron și adăugați rucola, uleiul de măsline și sucul de lămâie. Condimentează ușor cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Piept De Pui La RotisorPiept De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Transferați sardinele și salata în farfurii și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista