Sardine La Grătar, Lămâie Carbonizată Și Ardei Iute

Sardine La Grătar, Lămâie Carbonizată Și Ardei Iute
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați sardine la grătar, lămâie carbonizată și ardei iute. O porție conține 194 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 45. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Un amestec de șalotă, ulei de măsline extravirgin, pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 16 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Sardine Monterey la grătar cu lămâie și ierburi, Sardine la grătar cu lămâie, usturoi și boia, și Sardine proaspete la grătar cu fenicul și lămâie conservată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți un foc de grătar mediu-fierbinte. Când este fierbinte, ștergeți grătarul cu un prosop de hârtie înmuiat în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Tăiați 2 lămâi în felii de 1/4 inch și înjumătățiți cealaltă. Grătiți feliile de lămâie și jumătățile până când au semne frumoase de grătar, 2 până la 3 minute pe fiecare parte pentru felii și 3 minute în total pentru jumătăți. Apoi grătiți cu grijă ardeii iute până se carbonizează ușor, aproximativ 1 minut (dacă aveți o inserție de grătar cu plasă, folosiți-o pentru a împiedica ardeii iute să cadă prin grătar). Se toacă un sfert din feliile de lămâie și se transferă într-un castron mic. Tăiați ardeii iute în bucăți mici (pentru mai puțină căldură, îndepărtați și aruncați mai întâi semințele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Carne MăcinatăCarne Măcinată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați ardeii iute în castron, împreună cu 1/2 cană de ulei de măsline, pătrunjel, usturoi, șalotă și 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Bateți pentru a amesteca și lăsați deoparte. Condimentați sardinele cu 1 linguriță de sare și stropiți cu puțin ulei de măsline. Grătar, întorcându-se o dată, până când peștele este doar gătit, aproximativ 2 minute pe fiecare parte. Aranjați restul de trei sferturi din feliile de lămâie pe un platou și acoperiți cu sardinele la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
SardineSardine
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Stropiți sosul peste și în jurul sardinelor, rezervând orice suplimentar pentru a servi pe lateral. Strângeți jumătățile de lămâie la grătar peste platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Se servește cald sau la temperatura camerei.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.
DificultateGreu
Gata În15 m.
Porții45
Scor De Sănătate16
Revista