Sardine la grătar cu vinetă dulce și acră cu lămâie și pâine prăjită
Sardine la gratar cu Vinaigrette dulce și acru de lamaie-piper și pâine prăjită necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 754 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Frigarui de scoică de mare la grătar cu ardei iute cremos și vinetă de usturoi cu pesmet prăjit, Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, și Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acră, nuci de pin și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Grătar de căldură la mare.
Puneți sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la fierbere pe grătarele grătarului. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
Puneți siropul de lămâie răcit, oțetul, sarea și muștarul într-un blender și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Se amestecă ardeiul.
Ungeți sardinele cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Așezați fiecare felie de pâine pe o farfurie și deasupra cu o sardină.
Stropiți cu vinetă și garnisiți cu pătrunjel tocat.