Sardine la grătar cu vinetă dulce și acră cu lămâie și pâine prăjită

Sardine la grătar cu vinetă dulce și acră cu lămâie și pâine prăjită
Sardine la gratar cu Vinaigrette dulce și acru de lamaie-piper și pâine prăjită necesită aproximativ 28 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lapte și pescatarian are 754 calorii, 10g de proteine, și 34G de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,38 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de oțet de vin, pătrunjel cu frunze plate, sardine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Cu o lingură scorul de 29%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Încercați Frigarui de scoică de mare la grătar cu ardei iute cremos și vinetă de usturoi cu pesmet prăjit, Salată de dovlecei la grătar cu vinetă cu lămâie și Romano ras și nuci de pin prăjite, și Sardine prăjite în tigaie cu ceapă dulce-acră, nuci de pin și stafide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Grătar de căldură la mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Puneți sucul de lămâie și zahărul într-o cratiță medie și aduceți la fierbere pe grătarele grătarului. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească ușor.
4
Puneți siropul de lămâie răcit, oțetul, sarea și muștarul într-un blender și amestecați până se combină. Cu motorul pornit, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Se amestecă ardeiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Ungeți sardinele cu ulei și condimentați cu sare și piper pe ambele părți. Grătați timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când tocmai ați fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
SardineSardine
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Ungeți pâinea pe ambele părți cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper, după gust. Grătați aproximativ 45 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Așezați fiecare felie de pâine pe o farfurie și deasupra cu o sardină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SardineSardine
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
8
Stropiți cu vinetă și garnisiți cu pătrunjel tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinetăVinetă
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista