Sardine la grătar cu piure de vinete și sos de tarhon

Sardine la grătar cu piure de vinete și sos de tarhon
Sardinele la grătar cu piure de vinete și pansament cu tarhon este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, oțet de vin, sardine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Frigarui de porc la gratar cu sos de tarhon, Vinete la grătar cu sos Miso, și Vinete La Grătar În Sos De Rodie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Ungeți părțile tăiate ale vinetelor cu 2 linguri de ulei de măsline și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
3
Coaceți vinetele aproximativ 45 de minute, până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Lăsați să se răcească, apoi scoateți cu grijă carnea și tocați-o grosier.
5
Transferați vinetele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Într-o cratiță mică, combinați oțetul cu apa, 2 linguri de tarhon, jumătate din șalotă și două treimi din usturoi și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până aproape se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
7
Transferați amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați bulionul de pui și o pătrime din vinete și piureul până se omogenizează. Se amestecă piureul în vinetele tocate rămase și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute; transferați pe o farfurie. În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați șalota și usturoiul rămas și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
11
Transferați șalota și usturoiul într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți coaja de lămâie, ardeiul roșu prăjit, caperele și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Se amestecă restul de 1/4 cană de tarhon și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
14
Periați sardinele cu ulei de măsline și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper. Grătiți sardinele la foc mare, întorcându-le o dată, până când sunt ușor carbonizate, 2 până la 3 minute. Puneți piureul de vinete pe farfurii și acoperiți cu sardinele. Puneți pansamentul de tarhon deasupra și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
SardineSardine
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate68
Revista