Sardine la grătar cu piure de vinete și sos de tarhon
Sardinele la grătar cu piure de vinete și pansament cu tarhon este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian rețetă cu 4 porții. Pentru $4.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 495 calorii, 32g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, oțet de vin, sardine și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Rețete similare includ Frigarui de porc la gratar cu sos de tarhon, Vinete la grătar cu sos Miso, și Vinete La Grătar În Sos De Rodie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Ungeți părțile tăiate ale vinetelor cu 2 linguri de ulei de măsline și așezați partea tăiată în jos pe o foaie de copt cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
3
Coaceți vinetele aproximativ 45 de minute, până când sunt foarte moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Lăsați să se răcească, apoi scoateți cu grijă carnea și tocați-o grosier.
5
Transferați vinetele într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o cratiță mică, combinați oțetul cu apa, 2 linguri de tarhon, jumătate din șalotă și două treimi din usturoi și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până aproape se evaporă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
7
Transferați amestecul într-un blender.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Adăugați bulionul de pui și o pătrime din vinete și piureul până se omogenizează. Se amestecă piureul în vinetele tocate rămase și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
9
Într-o tigaie mică, prăjiți nucile de pin la foc moderat, agitând tigaia ocazional, până devin aurii, aproximativ 3 minute; transferați pe o farfurie. În aceeași tigaie, încălziți restul de 1/4 cană de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați șalota și usturoiul rămas și gătiți la foc mic până se înmoaie, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
11
Transferați șalota și usturoiul într-un castron și lăsați să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
12
Bateți coaja de lămâie, ardeiul roșu prăjit, caperele și sucul de lămâie și condimentați cu sare și piper. Se amestecă restul de 1/4 cană de tarhon și nucile de pin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Preîncălziți un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
14
Periați sardinele cu ulei de măsline și condimentați Generos ambele părți cu sare și piper. Grătiți sardinele la foc mare, întorcându-le o dată, până când sunt ușor carbonizate, 2 până la 3 minute. Puneți piureul de vinete pe farfurii și acoperiți cu sardinele. Puneți pansamentul de tarhon deasupra și serviți.