Sardine afumate acasă cu Salsa de roșii arse

Sardine afumate acasă cu Salsa de roșii arse
Rețeta de sardine afumate acasă cu Salsan de roșii arse este gata în aproximativ 39 de minute și este cu siguranță un minunat fără gluten, fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Această rețetă face 4 porții cu 85 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline și suc de lămâie de servit, șalotă normală, chipsuri de fumat din lemn de mere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Somon ars cu Salsa de porumb de roșii, Scoici Arse Cu Salsa De Roșii, Spanac Și Ciuperci, și Scoici Prăjite În Tigaie Cu Salsa Proaspătă De Capere De Roșii sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
DificultateNormal
Gata În39 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista