Saramură De Curcan Cu Citrice
Citrus Turcia saramură ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. Pentru 16 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 12 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. 867 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, portocală, lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Saramură proaspătă de curcan cu ierburi și citrice, Saramură uscată de citrice și boabe de piper, și Saramură De Curcan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați sarea pe curcan și puneți sarea rămasă, lămâile, portocalele, ceapa, usturoiul, frunzele de dafin, cimbru și piper într-o oală mare.
Așezați curcanul în oală și umpleți cu apă. Se da la frigider peste noapte. Aruncați saramura după îndepărtarea curcanului.