Sangria De Cidru Tare

Sangria De Cidru Tare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de băuturi, așa că încercați Sangrianul de cidru tare. Această rețetă servește 15 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 37 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Dacă aveți mere, cidru de mere, portocală de buric și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Sangria De Cidru De Mere Tare, Crispin Cider-Cufundat, Bacon-Wrapped Brats Cu Caramelizat Tare Cidru Ceapa, și Cupcakes Cu Cidru Tare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un ulcior, combinați merele cu portocala, sucul de mere, sucul de lămâie și rachiul. Chiar înainte de servire, adăugați cidrul tare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Capace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte SubtiriCapace De Ciuperci Portobello, Sterse Si Taiate Foarte Subtiri
Cidru TareCidru Tare
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
2
Serviți în pahare înalte peste gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Revista