Sangria Albă

Sangria Albă
Sangria albă ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 183 calorii. Pentru $2.84 pe portie, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 24 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de fotografii calvados, apă carbogazoasă spumantă, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Pepene Verde Sangria - Alb Sangria, Sangria Albă, și Sangria albă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați zahărul, Calvados, lime, lămâie, piersici și mere într-un ulcior mare. Se acoperă cu 1 sticlă de vin Rioja și se răcește sangria câteva ore. Pentru a servi, lingurați fructele în pahare sau pahare, adăugând câteva zmeură proaspătă în fiecare pahar, turnați vin peste partea superioară a fructului. Top pahare de sangria off cu un strop de apă minerală și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
VinVin
Apă SpumantăApă Spumantă
CalvadosCalvados
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
SangriaSangria
MărMăr
FructeFructe
LămâieLămâie
ZahărZahăr
VarVar
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Revista