Sangr-Ul Înghețat Pentru Copii

Sangr-Ul Înghețat Pentru Copii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri de mâncare, așa că încercați Sangr-ul înghețat pentru copii. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 116 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Du-te la magazin și ia-o pe gal. suc de afine, băutură de lămâie-lime, portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 14%. Rețete similare includ Ciob Oală Copil-Friendly Turcia Chili, Copil Prietenos Sangria Fructe Pops, și Sangria Înghețată.

Instrucțiuni

1
Locul 1 (2-gal.) zip - top pungă de plastic congelator în interiorul unui alt 2-gal. zip-Top pungă de plastic congelator.
2
Puneți pungile într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Combinați sucul de afine, limeade și băutura răcoritoare de lămâie-lime în punga interioară. Sigilați ambele pungi și înghețați 24 de ore. (Dublu insacuire este o măsură de precauție pentru a evita scurgerile.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AfineSuc De Afine
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Scoateți amestecul din congelator cu 1 oră înainte de servire, strecurând ocazional până la slushy.
5
Transferați amestecul într-un 2-gal. container. Se amestecă fructele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista