Sandvișurile de vinete coapte necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 471 calorii, 20g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, veți obține un fel principal care servește 4. 23 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, Salam, vinete și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Sandwich-Uri De Vinete La Cuptor, Sandvișuri de vinete coapte ale bucătarului John, și Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Tapetați o foaie de copt cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Foaie De Copt
Cuptor
2
Bateți ouăle într-un castron mic, puțin adânc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Amestecați făina, sarea, piperul negru și ardeiul cayenne într-un vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Piper Negru
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
4
Se toarnă pesmet într-un alt vas mare de mică adâncime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
5
Topiți o felie de vinete cu 1/4 felie de brânză provolone, 3 felii de salam și 1/4 felie de brânză provolone.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Provolone
Vinete
Salam
6
Așezați deasupra o felie de vinete de dimensiuni egale. Repetați cu felii de vinete rămase, brânză și salam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Brânză
Salam
7
Apăsați ușor fiecare sandwich de vinete în făina condimentată pentru a acoperi; scuturați excesul. Scufundați ambele părți ale fiecărui sandwich în ou bătut, apoi apăsați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Condimentată
Pesmet
Vinete
Fâșie De Coajă De Lămâie
Ouă
8
Așezați pe foaia de copt pregătită în timp ce pâine restul de sandvișuri de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
9
Stropiți 1 linguriță de ulei de măsline într-un cerc cu diametrul de aproximativ 3 inci pe folie; așezați un sandwich de vinete pâine pe zona unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
10
Presărați aproximativ 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano peste sandviș. Repetați cu restul de 3 sandvișuri, stropind o zonă pe folie cu ulei de măsline, așezând un sandviș pe ulei și topping cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Ulei De Măsline
Brânză
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
11
Stropiți vârfurile fiecărui sandwich cu 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
12
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 10 minute. Întoarceți sandvișurile și presărați 1 linguriță brânză Parmigiano-Reggiano pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Coaceți până se rumenesc și un cuțit de decojit se introduce ușor în vinete, încă 8 până la 10 minute.