Sandwich-uri crocante de Curry pe pâine Naan

Sandwich-uri crocante de Curry pe pâine Naan
Sandwich-uri crocante Curry cotlet pe pâine Naan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 4,68 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1019 calorii. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Dacă aveți spanac, linguri rotunde garam masala, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 9 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pâine Naan cu unt Curry, baie de iaurt și Hummus picant, Sandwich-Uri Italiene De Pui, și Sandwich-Uri Italiene De Pui.

Instrucțiuni

1
Combinați mielul cu spanacul, 3 linguri de mentă tocată mărunt, iaurt, garam masala, sare, piper și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
2
Așezați aproximativ o șesime din amestec pe o bucată de ceară sau hârtie pergament și așezați o altă foaie deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Întindeți carnea într-o cotletă subțire în formă liberă, cu o grosime de cel mult 1/2 inci. Repetați pentru carnea rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Combinați menta rămasă cu roșiile, ceapa și puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
5
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Stropiți cu puțin ulei de măsline pentru a acoperi ușor. Gatiti chiftelele pana devin aurii pe fiecare parte, 6 pana la 8 minute. Ștergeți tava și adăugați un strop de apă, apoi adăugați pâinea naan, câteva la un moment dat, și gătiți până când sunt crocante și blistered pe fiecare parte. Înjumătățiți naanul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NaanNaan
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Serviți chiftelele pe o jumătate de naan acoperită cu o salată de roșii și o păpușă de iaurt, așezați o altă jumătate de naan deasupra pentru a vă completa sandvișul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
NaanNaan
8
Obțineți lista de cumpărături a lui Rachael pentru rețetele acestui episod aici.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Naan funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros_loc. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de fel de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de mâncăruri tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Skeleton Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Skeleton Gruner Veltliner (1 Litru)
Proaspăt, fructat și, mai presus de toate, prietenos cu mâncarea, gr Corcrolner Veltliner ("Gru-Vee" pe scurt) arată farmecele care fac soiul de vin alb preferat al strugurilor din Austria. Un vin plin de aromă cu arome explozive de fructe, un curent mineral ușor și un finisaj complet, expansiv.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Bucătăriiindianasiatic
Revista