Sandwich de pui și șuncă cu anghinare-răspândire de roșii

Sandwich de pui și șuncă cu anghinare-răspândirea de roșii este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 6 porții. O porție conține 162 calorii, 7g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.39 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați jumătăți de roșii uscate la soare, rucola, cățel de usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Sandwich cu salată de pui cu iaurt de usturoi cu răspândire de roșii uscate la soare, Răspândire stratificată de roșii uscate la soare și anghinare, și Răspândire Stratificată De Roșii Uscate Și Anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Întindeți amestecul pe jumătatea inferioară a Focaccia de dovleac-nuc cu Gruyre; se acoperă cu pui, șuncă și rucola.
Așezați jumătatea superioară a pâinii pe sandwich.
Tăiați sandvișul în 6 pene.